- 1 kg. vištienos sparnelių vidurinių dalių;
- Prieskonių Poppamies ,,Sriracha’;
- Padažo „Blue cheese“;
- Šviežių morkų;
- Agurkų;
- Saliero stiebų;
- Šviežių petražolių;
- Poppamies Wings Sauce padažo


Ingredientai
Receptas
- Vištieną įtrinkite prieskonių mišiniu „Sriracha” ir leiskite pastovėti 30 min. šaldytuve.
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C.
- Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Vištienos sparnelius kepkite apie 30-40 min. Kepimo eigoje arba po kepimo aptepkite aštriu Poppamies ,,Barbados’‘ padažu.
- Sparnelius apibarstykite kapotomis petražolėmis. Šalia puikiai tiks mėgstamos daržovės, pjaustytos šiaudeliais, bei mirkomasis „Blue cheese“ padažas.