0.00
0
+37065654515
Kategorija
Padažai

Naminis BBQ padažas

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 v.š.sviesto;
  • 1 smulkintas svogūnas;
  • 5 smulkinti svogūnų laiškų stiebai;
  • 2 skiltelės trinto česnako;
  • 1 trintas čili pipiras;
  • 3 v.š. smulkintų pertažolių;
  • ½ a.š. čiobrelių;
  • 250 ml kečupo;
  • 180 ml vandens;
  • 2-3 v.š. laimo sulčių;
  • 1 v.š. raudono vyno acto;
  • ½ a.š. druskos;
  • ½ a.š. pipirų.

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus puodą.
  2. Svieste, ant mažos ugnies apie 3 min. pakepkite svogūną, svogūnų laiškus, česnaką, čili pipirą, pertažoles ir čiobrelį. Pilkite, berkite likusius ingredientus, užvirkite ir ant mažos liepsnos, nuolat maišydami, troškinkite apie 10-15 minučių. Paragaukite, jei trūksta skonio, įspaukite dar laimo sulčių, pagardinkite druska. Skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę