- 2 v.š.sviesto;
- 1 smulkintas svogūnas;
- 5 smulkinti svogūnų laiškų stiebai;
- 2 skiltelės trinto česnako;
- 1 trintas čili pipiras;
- 3 v.š. smulkintų pertažolių;
- ½ a.š. čiobrelių;
- 250 ml kečupo;
- 180 ml vandens;
- 2-3 v.š. laimo sulčių;
- 1 v.š. raudono vyno acto;
- ½ a.š. druskos;
- ½ a.š. pipirų.


Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus puodą.
- Svieste, ant mažos ugnies apie 3 min. pakepkite svogūną, svogūnų laiškus, česnaką, čili pipirą, pertažoles ir čiobrelį. Pilkite, berkite likusius ingredientus, užvirkite ir ant mažos liepsnos, nuolat maišydami, troškinkite apie 10-15 minučių. Paragaukite, jei trūksta skonio, įspaukite dar laimo sulčių, pagardinkite druska. Skanaus!