- 1 prinokęs mango vaisius (arba 1/2 stiklinės mangų tyrės);
- 1 skiltelė česnako;
- 2 v.š. su kaupu graikinio jogurto;
- 2 v.š. su kaupu majonezo;
- 1 laimo sultys;
- 1-2 a.š. aštraus Poppamies „Habanero” padažo.


Ingredientai
Receptas
- Į dubenį sudėkite smulkiai pjaustytą mango (arba mango tyrę), išpauskite česnako skiltelę.
- Sudėkite graikinį jogurtą, majonezą, įspauskite laimo sulčių ir šaukštelį aštraus padažo. Smulkintuvu viską sutrinkite iki vientisos masės, paragaukite. Jeigu norisi daugiau aštrumo, įpilkite dar aštraus padažo);
- Masę palikite šaldytuve pabūti 10-15 min.
- Patiekite prie paukštienos, jūros gėrybių, Tex Mex patiekalų.