- 500-800 g antienos
- 400 g smulkintų svogūnų
- 500 g ryžių
- 500 g pjaustytų morkų
- 3 galvų česnako
- 2 aitriųjų paprikų
- 50 g raugerškio uogų
- 50 g razinų
- 100 ml aliejaus
- druskos
- kumino
- paprikos miltelių
- ciberžolės
- Plovo prieskonių
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Kazane įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą, išgriebkite ją, tada apkepkite svogūną, išgrėbkite juos ir apkepkite morkas.
- Gerai išplaukite ryžius po tekančiu vandeniu, kol bėgs skaidrus vanduo. Sluoksniuokite kazane mėsą, morkas, svogūnus, suberkite prieskonius, ryžius, užpilkite, kad apsemtų vandeniu (virš ryžių 2 cm) sudėkite čili, česnakus ir virkite 40 min.