- 3 didelii rabarbarai;
- 1 citrina;
- 40 g. rudojo cukraus;
- 120 g. pomidorų pastos;
- 2 v. š. aliejaus;
- 1 svogūnas
- 1/2 česnako;
- 1 a. š. malto cinamono;
- 1 a. š. malto imbiero;
- 2 a. š. malto kumino;
- 2 vnt. trintų gvazdikėlių;
- 3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių.


Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 100 C. Ant žarijų sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Sudėkite ant grotelių supjaustytą rabarbarą ir rūkykite apie 20 min.
- Dėkite ant grotelių ketaus keptuvę. Įpilkite šlakelį aliejaus ir pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną bei česnaką. Dėkite smulkintą citriną, berkite cukrų ir maišydami jį ištirpinkite. Sudėkite pasmulkintus rabarbarus, pomidorų pastą ir prieskonius. Kaitinkite nedidelėje kaitroje vis pamaišydami, kol rabarbarai šiek tiek išsileis. Jei mėgstate aštresnį skonį, galima papildomai įdėti čili pipiro.