0.00
0
+37065654515
Kategorija
Raudonojo vyno padažas
Padažai

Raudono vyno padažas

0 - 30 min

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 nedidelio svogūno;
  • 1 skiltelės česnako;
  • 2-3 šakelių šviežio čiobrelio;
  • 1 šakelės rozmarino;
  • 2 arbatinių šaukštelių sviesto;
  • Druskos ir pipirų;
  • 2 šaukštų BUGA’s spanguolių padažo;
  • 250 ml. raudono sauso vyno;

Receptas

  1. Svieste apkepame žoleles, svogūną ir česnaką.
  2. Pilame spanguolių padažą, išmaišome ir palaukiame kol sušils.
  3. Pilame vyną, sumažiname kaitrą.
  4. Kaitiname, kad nugaruotų alkoholis ir padažas sutirštėtų iki norimos konsistencijos.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę