0.00
0
+37065654515
Kategorija
Padažai

Slyvų ir čili padažas

1 - 2 h

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg saldžių slyvų;
  • 250 g cukraus;
  • 500 ml sidro acto;
  • 5 raudoni čili pipirai (norint aštriau dedam daugiau);
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos;
  • 2 žvaigždutės anyžių;
  • 1.5 šaukštelio trinto imbiero;
  • Cinamono lazdelė

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 150 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite puodą ir gerai įkaitinkite.
  2. Slyvas supjaustykite, kartu su kauliukais ir visais likusiais ingredientais sudėkite į puodą. Kaitinkite nedidelėje kaitroje, neužvirkite, maišykite, kol ištirps cukrus. Tada leiskite užvirti ir, vis pamaišydami, pavirkite 45 minutes, kol slyvos gerokai suminkštės. Perkoškite/pertriname naudodami sietelį. Kauliukus, anyžių ir cinamoną išmeskite. Pavirkite dar apie 10 minučių, kol padažas truputį sutirštės.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę