- 2 vnt. vištienos krūtinėlės;
- 200 g. kieto tipo Mozarella sūrio;
- 1 a. š. Angus & Oink King Katsu prieskonių;
- Šakelė šviežio rozmarino;
- 1 a. š. prieskonių mišinio Poppamies SPG;
- Purškiamo aliejaus;
- Konditerinės virvelės;
Ingredientai
Receptas
- Mocarelą susmulkinkite mažais kubeliais. Į susmulkintą sūrį įberkite Angus & Oink King Katsu smulkinto rozmarino.
- Vištos krūtinėlėje padarykite kišenes ir gerai ištrynkite Poppamies SPG mišiniu.
- Krūtinėles įdarykite sūriu ir suriškite konditerine virvele.
- Supurkškite aliejumi.
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui dviem budais: vienas deflektorius išimtas, o kitas paliktas, grotelės auščiausioje arba vidurinėje pozicijoje. Kepkite 180°C apie 30 min. iki 55°C vidinės temperatūros tiesioginėje kaitroje. Tuomet apskrudinkite ant tiesioginės kaitros, kol galutinė vištienos vidinė temperatūra bus ~70°C.
- Prieš patiekdami palikite kelias minutes pailsėti.
6
6
Krepšelis
7.20€
3.00€
29.00€
6.00€
40.00€
199.00€





