0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Vištienos lollipops

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

 

Receptas

 

  1. Aštriu peiliu nupjaukite blauzdelių odą nuo apatinio sąnario iki storosios dalies ir viską nuskuskite – palikite pliką kaulą. Kaulą apvyniokite folija, kad nepajuoduotų.
  2. Mėsą patepkite alyvuogių aliejumi ir gausiai pabarstykite prieskoniais.
  3. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite dviejų zonų kepimo sistemą su deflektoriais, nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  4. Sustatykite blauzdeles ant grotelių. Rūkykite apie 1 val.
  5. Nuimkite foliją ir pamirkykite kiekvieną šlaunelę atskirai BBQ padaže iki kaulo. Sudėję blauzdeles atgal į kepsninę dar palaikykite apie 15-20 min kol padažas karamelizuosis.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę