0.00
0
+37065654515
Kategorija
Vištienos Fajita Kamado bono kepsninėje
Paukštiena

Vištienos Fajita

1 - 2 h

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg. vištienos blauzdelių mėsos
  • 1 baltojo svogūno
  • 1 raudonojo svogūno
  • 1 raudonosios paprikos
  • 1 žaliosios paprikos
  • 1 geltonosios paprikos
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus
  • 1 a.š. malto kumino
  • 2 a.š. Oak’A BBQ Delicious chicken
  • 2 a.š. Oak’A Sweet garlic

Receptas

  1. Supjaustykite vištienos blauzdelių mėsą juostelėmis.
  2. Paprikas ir svogūnus supjaustykite juostelėmis.
  3. Vištieną ir visas daržoves sudėkite į kepimo įndą (rekomenduojame naudoti Grand feu kepimo indą), apšlakstykite aliejumi ir suberkite prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
  4. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui netiesioginėje kaitroje (su deflektoriumi). Deflektorių dėkite aukštesnėje pozicijoje. Palaukite kol temperatūra pakils iki 220°C.
  5. Į jau įkaitintą kepsninę dėkite kepimo indą su vištiena ir daržovėmis. Kepkite 30 min.
  6. Patiekite su šviežiomis tortilijomis.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę