- 1 kg. vištienos blauzdelių mėsos
- 1 baltojo svogūno
- 1 raudonojo svogūno
- 1 raudonosios paprikos
- 1 žaliosios paprikos
- 1 geltonosios paprikos
- Šlakelio alyvuogių aliejaus
- 1 a.š. malto kumino
- 2 a.š. Oak’A BBQ Delicious chicken
- 2 a.š. Oak’A Sweet garlic
Ingredientai
Receptas
- Supjaustykite vištienos blauzdelių mėsą juostelėmis.
- Paprikas ir svogūnus supjaustykite juostelėmis.
- Vištieną ir visas daržoves sudėkite į kepimo įndą (rekomenduojame naudoti Grand feu kepimo indą), apšlakstykite aliejumi ir suberkite prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui netiesioginėje kaitroje (su deflektoriumi). Deflektorių dėkite aukštesnėje pozicijoje. Palaukite kol temperatūra pakils iki 220°C.
- Į jau įkaitintą kepsninę dėkite kepimo indą su vištiena ir daržovėmis. Kepkite 30 min.
- Patiekite su šviežiomis tortilijomis.