0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Vištienos ir ananasų iešmeliai

0 - 30 min

3

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 350 g kubeliais pjaustyta vištienos krūtinėlė;
  • 1 kubeliais pjaustytas ananasas;
  • 1 didelis stambiai pjaustytas svogūnas;
  • ½ kvadratais pjausyta geltonoji paprika;
  • ½ kvadratais pjausyta raudonoji paprika;
  • 12 mažų pomidoriukų;
  • Alyvuogių aliejus;
  • 100 ml ananasų sulčių šlakstymui;
  • Marinatui:
  • 120 ml ananasų sulčių;
  • 2 v.š. graikiško jogurto;
  • 3 v.š. citrinos sulčių;
  • 2 skiltelės trinto česnako;
  • 2 v.š. smulkintų petražolių;
  • 1 a.š. kumino;
  • 1 a.š. kalendros;
  • 1 a.š. čili pipirų;
  • 1 a.š. druskos.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Marinato ingredientus sumaišykite. Vištienos ir ananasų kubelius marinuokite 1-2 valandas. Jeigu iešmeliai mediniai, juos bent pusvalandį pamirkykite vandenyje. Ant iešmelių sumaukite vištieną, ananasus, svogūną, paprikas, pomidoriukus. Patepame aliejumi.
  3. Kepkite tiesiogiai virš žarijų, 200°C temperatūroje vartydami ir šlakstydami ananasų sultimis apie 10 minučių.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę