0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Keptas kalakutas

2 - 3 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  • Kalakutą 24 val mirkykite KK marinate.
  • Po paros išimkite, gerai nusausinkite, į vidų dėkite ketvirčiais pjautytus svogūnus, česnakus, rozmariną.
  • Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  • Kalakutą dėkite ant grotelių ir rūykite iki 75°C vidinės temperatūros storiausioje krūtinės vietoje.
  • Temperatūrą paprasta matuoti naudojant zodinį Inkbird termometrą.
  • Ištraukę iš kepsninės suvyniokite į foliją ir palaukite kol pravės. Tokiu būdu odelė bus minkšta ir sukramtoma.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę