0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai

Bulviniai blynai

0 - 30 min

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 kg. bulvių; Rekomenduojama šios bulvių veislės ,,Laura” arba ,,Vineta”.
  • 2 a.š. druskos,
  • žiupsnelis pipirų;
  • Saulėgrąžų arba rapsų aliejaus kepimui;
  • Įdarui:
  • 400 g. kiaulienos faršo;
  • 1 a.š. Poppamies ,,SPG” prieskonių

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsinę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Sutarkuokite bulves, tarkius nusunkite ranka prilaikydami visą masę, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Mėsą pagardinkite Poppamies ,,SPG” prieskoniais.
  4. Ant grotelių statykite ketaus keptuvėles, pilkite daug saulėgrąžų ar rapsų aliejaus (2 mm), labai gerai jas įkaitinkite ir tik tada dėkite tarkio, mėsos sluoksnį ir vėl tarkio. Kepkite 10 min, apverskite ir vėl kepkite 8 min.
  5. Patiekite su grietine, krapais ar spirgučiais.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę