- 2 a.š druskos;
- Pipirų;
- 400 ml 30% grietinėlės;
- 2 svogūnai;
- 5 skiltelės česnako;
- Pundelis rozmarino;
- Pundelis petražolių;
- 1 kg bulvių;
- Čili pipiro;
- Alyvuogių aliejaus;
- 300 g. voveraičių;
- 200 g. rūkytos šoninės.


Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui )su deflektoriumi), naudokite ir kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Voveraites sudėkite į smulkintuvą ir užpilkite grietinėle. Tada sudėkite čili, rozmariną, česnaką, aliejų, druską ir pipirų. Malkite iki vientisos masės.
- Bulves susipjaustykite griežinėliais ir permaišykite su svogūnu, petražolėmis ir smulkiai pjaustyta šonine. Viską sudėkite į kepimo indą ir gerai prislėkite. Ant viršaus pilkite grietinėlės ir voveraičių tyrę, smulkias voveraites ir kepkite 80 min.