0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai

Bulvių užkepėlė su voveraitėmis

1 - 2 h

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 a.š druskos;
  • Pipirų;
  • 400 ml 30% grietinėlės;
  • 2 svogūnai;
  • 5 skiltelės česnako;
  • Pundelis rozmarino;
  • Pundelis petražolių;
  • 1 kg bulvių;
  • Čili pipiro;
  • Alyvuogių aliejaus;
  • 300 g. voveraičių;
  • 200 g. rūkytos šoninės.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui )su deflektoriumi), naudokite ir kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Voveraites sudėkite į smulkintuvą ir užpilkite grietinėle. Tada sudėkite čili, rozmariną, česnaką, aliejų, druską ir pipirų. Malkite iki vientisos masės.
  3. Bulves susipjaustykite griežinėliais ir permaišykite su svogūnu, petražolėmis ir smulkiai pjaustyta šonine. Viską sudėkite į kepimo indą ir gerai prislėkite. Ant viršaus pilkite grietinėlės ir voveraičių tyrę, smulkias voveraites ir kepkite 80 min.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę