- 3L žuvies sultinio;
- 200 g. šviežių krevečių (išvalytų);
- 2 šviežių kalmarų, supjaustytų žiedais;
- 500 g. midijų;
- 100 g. smulkių nordic mažų krevečių;
- 2 vnt. ančiuvių;
- 400 g. ryžių;
- 1 skardinės ,,Gustarosso” pomidorų;
- 1 nedidelės raudonos arba geltonos paprikos;
- 1 svogūno;
- 4 skiltelių česnako;
- 1 v. š. pomidorų pastos;
- 100 g. pupeliu ankščių (mes naudojome, tačiau galima ir be jų);
- 3 a. š. rukytos paprikos arba Paella spice mix;
- 1 saujos petražolių;
- Citrinos papuošimui
- Poppamies Aioli padažo
- Šafrano (10 vnt. jo ,,siūlų”)


Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui tiesioginėje kaitroje (be deflektorių), palaukite kol temperartūra pakils iki 150 C. Pridarykite abi sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Užvirkite sultinį, į jį įdėkite šafraną ir padėkite į šoną.
- Paella keptuvėje apkepinkite svogūną, česnaką, pupeles, ančiuvius, papriką. Sudėkite pomidorus ir pastą, pomidorus keptuvėje susmulkinkite mentele. Sudėkite kalmarus, Nordic mažas krevetes. Šiek tiek patroškinkite ir užpilkite žuvies sultiniu (turi likti bent 2 cm. nuo viršaus). Virkite 10 min.
- Supilkite ryžius ir pavirkite dar 5 min. Tuomet ant viršaus sudėkite šviežias krevetes, midijas ir citriną, virkite dar 10-15 min. arba kol ryžiai išvirs. Pagal poreikį papildykite sultinio.
- Patiekite su Poppamies Aioli padažu.