0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai

Pica kamado kepsninėje

10+

4+

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg Molini Pizzuti trumpos fermentacijos miltų;
  • 620 ml vandens;
  • 30 g druskos;
  • 2 g. šviežių mielių;
  • 1 a.š. medaus;
  • pertrintų San Marzano pomidorų;
  • Mocarelos sūrio;
  • Itališkos saliami dešros.

Receptas

  1. Į vandenį suberkite druską, išmaišykite. Pilkite 10% miltų, vėl išmaišykite. Tada pridėkite 2 g. mielių ir medų. Viską maišykite po truputį supildami likusius miltus. Kai baigsite pilti miltus, ant lygaus paviršiaus išminkykite tešlą ir dėkite į brandinimo indą, būtinai jį uždenkite. Indą palaikykite kambario temperatūroje 2 val. Tada dėkite į šaldytuvą ir palikite jame 24 valandoms.
  2. Išimkite tešlą, formuokite tešlos burbulus, kurių vienas apie 270 g. (viso gausis 6 vnt). Burbulus palikite pastovėti uždengtus kambario temperatūroje 3 val.
  3. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, groteles iškelkite į aukščiausią poziciją, ant jų dėkite deflektorius, ant jų kryžmę ir ant jos kepimo akmenį. Palaukite kol temperatūra pasieks 300 C.
  4. Rankomis suformuokite picos padą. Ant jo tepkite pomidorų tyrę, tada dėkite sūrį ir ant viršaus saliami.
  5. Picas dėkite tik ant gerai įkaitusio kepimo akmens ir kepkite 2 min. vieną kartą apsukdami.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę