0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai

Keptas ,,Camembert” sūris su Parma

0 - 30 min

2

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 Camembert sūris (rinkitės minkštą);
  • 6-8 riekelių Parmos kumpio;
  • Juodų pipirų;
  • taip pat reikės 1 aromatinės kedro lentelės

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsinę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai
  2. Parmos kumpį pabarstykite juodais pipirais. Sūrį suvyniokite į kumpio juosteles, kad neliktų tarpų, uždėkite ant kedro lentelės, ją dėkite ant grotelių ir pakepkite 30 min 150°C temperatūroje netiesioginėje kaitroje. Viduryje kepimo apverskite.
  3. Patiekite su grilyje paskrudinta čebata duona, bagete ar česnakine duona.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę