- 500g. sluoksniuotos bemielės tešlos;
- 1 kiaušinio;
- 100 g. smulkiavaisių pomidoriukų;
- 1 didelės paprikos;
- 100 g. fetos sūrio + 1 šaukšto papuošti;
- 70 g. ančiuvių file aliejuje;
- šviežių bazilikų
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), naudokite ir kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Bemielę tešlą supjaustykite nedideliais stačiakampiais. Kiaušinį lengvai paplakite šakute ir šiuo plakiniu aptepkite paplotėlius. Išėliokite trupintą fetą. Paprikas susmulkinkite, pomidorus padalinkite pusiau ir išdėliokite ant paplotėlių. Išdėliokite ančiuvius ir apšlakstykite ančiuvių aliejumi.
- Paruoštus pyragėlius dėkite ant kepimo akmens ir kepkite 20 min.
- Papuoškite bazilikų lapeliais ir trupučiu fetos.