0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai

Paplotėliai su feta ir ančiuviais

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 500g. sluoksniuotos bemielės tešlos;
  • 1 kiaušinio;
  • 100 g. smulkiavaisių pomidoriukų;
  • 1 didelės paprikos;
  • 100 g. fetos sūrio + 1 šaukšto papuošti;
  • 70 g. ančiuvių file aliejuje;
  • šviežių bazilikų

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), naudokite ir kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C.  Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Bemielę tešlą supjaustykite nedideliais stačiakampiais. Kiaušinį lengvai paplakite šakute ir šiuo plakiniu aptepkite paplotėlius. Išėliokite trupintą fetą. Paprikas susmulkinkite,  pomidorus padalinkite pusiau ir išdėliokite ant paplotėlių. Išdėliokite ančiuvius ir apšlakstykite ančiuvių aliejumi.
  3. Paruoštus pyragėlius dėkite ant kepimo akmens ir kepkite 20 min.
  4. Papuoškite bazilikų lapeliais ir trupučiu fetos.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę