- 2 vnt. varškės sūrio;
- 200 g. šalto rūkymo šoninės juostelių;
- 1 a.š. česnako granulių;
- 1 a. š. kmynų;
- 1 a. š. paprikos miltelių;
- 1/2. a. š. druskos;
- 3 vnt. vaismedžio rūkymo kaladėlių;
- 3 v.š. padažo Poppamies ,,Smoky Hickory”
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite ir paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120 C. Sudėkite ant žarijų rūkymo kaladėlės. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Sūrius įtrinkite prieskoniais ir apvyniokite šoninės juostelėmis.
- Dėkite ant grotelių ir rūkykite 30 min. Aptepkite padažu, praverkite viršutinę sklendę ir leiskite temperatūrai pakilti iki 160C. Kepkite sūrį dar 5-7 min.