0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai

Švilpikai

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg. virtų bulvių;
  • 1/4 virtų bulvių dalies miltų;
  • 1/2 a. šaukštelio druskos;
  • 1 saujelės kapotų petražolių;
  • 1 didelio kiaušinio;
  • Padažui:
  • šalto rūkymo šoninės;
  • 2 svogūnai;
  • 500 ml. grietinėlės;
  • Krapų;
  • Druskos ir pipirų

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Išvirkite ir sumalkite bulves. Masę padalinkite į keturias dalis ir ketvirtąją dalį užpildykite miltais. Įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir petražoles, gerai išminkykite ir formuokite plonas ilgas virveles. Jas paspauskite ir supjaustykite „piršteliais“.
  3. Tada dėkite ant gerai įkaitinto kepimo akmens, apšlakstykite aliejumi ir kepkite, kol taps gražios auksinės spalvos.
  4. Supjaustykite šoninę ir svogūnus, apkepkite juos keptuvėje, įmaišykite krapus, prieskonius ir supilkite grietinėlę. Padažą supilkite į puodą ar troškinimo indą su dangčiu, kartu sudėkite ir iškeptus švilpikus, gerai permaišykite.
  5. Uždenkite dangčiu ir statykite atgal į kepsninę 5-7 min. ramiai pabūti. O tada valgykite!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę