- 4 kiaušiniai;
- 1 kg. varškės;
- 120 g. lydyto sviesto;
- 120 g. grietinės;
- 5 v.š. cukraus;
- 6 v.š. manų kruopų.
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsinę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), naudokite papildomai ir kepimo akmenį. Palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Iki purumo išplakite kiaušinius su cukrumi. Manų kruopas sumaišykite su grietine. Sumaišykite visus ingredientus ir plaktuvo pagalba plakite 5-7 min.
- Sudėkite masę į kepimo formą, išteptą sviestu. Ant gerai įkaitusio kepimo akmens dėkite kepimo formą. Kepkite kepsninėje 180С apie 50 min.